Khihihii. Eka kirjotukseni tänne. Joo tosi mielenkiintosta...

 Tänään oli ihan kivan tylsä päivä. Jouduin heräämään Jumalanpalvelukseen aamulla, ripareita oli mukana ja vastuullisena isosena tunsin että sinne piti mennä (pappi oli kehottanut, oli suositeltavaa). Ja tottakai tämä iki-ihana pappimme sitten nakitti minut lukemaan, mut saa niin helposti tekemään asioita, mikä on ihan totta... Ihan hauskaa siellä oli.

Sitten olin oppitapahtumassa, siel oli vähän tylsempää mutta ei se mitään, ihana ystäväiseni Sähläri (hehee, hauska salanimi :D) istui siellä kanssani ja juttelimme kaikkea tyhmää ja ei-niin-tyhmää (jos sellaista muka siis on...). Ja aikahan kului leppoisasti. :D

Sitten menin himaan ja isi korjasi pyörän joka oli ilkeä ja rikki. Sit pääsin kokeilemaan sitä, viimeeks pyöräilin viime kesällä kesäkuussa. Whata.

Ja tunnollisesti menin *köh* tekemään *köh* läksyjä ja *köh* lukemaan kokeisiin *köh köh*... Toisin sanoen menin koneelle. Jibii... Kyl mä sit kokeisiinki luin kun olin angstaillut aikani ja siivonnut huoneen. Sitten luettuani tarpeeksi kävin suihkussa ja kun olin pesemässä hampaitani tajusin, että "Ei saakeli, läksyt." Ja sitten hetken päästä kun hoivasin ihanaa aknenaamaani, tajusin että "Ei saakeli, Enkun sanari."

Että näin se elämä menee, läksyjen kanssa tässä vaiheessa. Millonkohan pääsen nukkumaan.

Kauhistuttaa kyllä maantiedon tutkielma, se pitäis palauttaa perjantaina ja tämä aina-ajoissa oleva ihminen ei ole tehnyt sen eteen mitään muuta kuin ottanut kuvia. Jeeeeeeeee.

Se nyt loppu tältä illalta, olkaa onnellisia.